Skip to Main Content

Aranzadi (Thomson Reuters)

Altres eines de cerca

Vídeos formatius: comentaris de les sentències seleccionades en format vídeo. Es troben a l’apartat de cerca universal.

undefined

Tesaurus: s’hi accedeix des de l’apartat de Jurisprudència.

undefined

El tesaurus es presenta com una estructura jeràrquica de conceptes jurídics i els seus termes associats. Un cop es selecciona la matèria s’ha d’anar desplegant l’índex fins arribar al concepte desitjat.

undefined

Seleccionem el terme adequat i podem executar la cerca “buscar”, o bé transferir-lo al formulari “traspassar a consulta” i continuar omplint altres camps que ens limitin encara més els resultats.

Cercar jurisprudència sobre una norma: permet consultar d’una manera ràpida i senzilla la jurisprudència relacionada amb una norma o amb algun article de la mateixa. S’hi accedeix des dels apartats Legislació, Jurisprudència i Convenis col·lectius.

undefined

Cercar bibliografia sobre una norma: permet consultar d’una manera ràpida i senzilla la bibliografia que comenta una norma o algun article de la mateixa. S’hi accedeix des dels apartats Legislació i Bibliografia.

undefined

Quadres comparatius: ofereixen de forma esquemàtica les diferències entre preceptes legals. S’hi accedeix des de l’apartat Legislació.

undefined

Normativa bàsica: En aquest apartat trobem una completa recopilació de normativa vigent classificada per àmbit d’aplicació (Estatal -autonòmica i municipal- o Social). S’hi accedeix des de l’apartat Legislació.

undefined

Ajuts i Subvencions: Buscador específic per a buscar finançament. Permet excloure els ajuts i subvencions el termini de sol·licitud dels quals ha vençut. S’hi accedeix des de l’apartat Legislació.

undefined

Formularis: S’hi poden consultar diversos models processals. S’hi accedeix des de la pestanya del mateix nom de la pàgina principal.

undefined

Diccionari: especialitzat en termes jurídics. Hi podeu accedir des de la pantalla principal. Trobareu un buscador on podeu inserir el terme que voleu cercar, o bé podeu visualitzar tots els índexs del diccionari, lletra a lletra.

undefined

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons