Skip to Main Content

EURLEX

2.1. Cerca bàsica

 

Permet cercar per paraula, codi CELEX, frase exacta (entre cometes), i utilitzar * (substituir un o més caràcter) o ? (substituir un únic caràcter).  

 

 

Els resultats obtinguts apareixen al centre de la pantalla i es poden ordenar per títol del document, data, identificador o pertinença.

 

 

Amb les opcions que apareixen a la columna de l’esquerra podeu filtrar per secció, subsecció, any, tipus de procediment, autor i tipus d’acte.

També podeu seleccionar els registres que us interessin clicant la casella del costat del títol per després exportar la llista amb l’opció  (PDF, CSV, Excel, XML, TSV, PAK).

Per visualitzar el text complet del document cliqueu a qualsevol d’aquestes tres icones .

Podeu guardar les cerques per utilitzar-les posteriorment clicant a la icona  (necessari iniciar sessió, si no us heu registrat feu-ho des de l’opció ).

2.2. Cerca avançada

 

Per accedir-hi cliqueu a l’opció “Búsqueda avanzada” que apareix a sota de la cerca ràpida.

 

 

Us apareixerà una pantalla amb diferents camps on podeu introduir els termes de cerca i combinar-los entre sí.

A l’apartat “Colección” podeu seleccionar les següents opcions: tractats, actes jurídics, textos consolidats, jurisprudència, etc.

A “Buscar texto” podeu combinar els termes escollint l’operador booleà que us interessi (AND, OR i NOT). Més informació clicant a l’interrogant.

També hi ha disponibles les opcions de cerca per referència, autor, codi Celex, data, publicat al Diari oficial, tema i documents relacionats (cliqueu la fletxa per obrir els desplegables).

 

2.3. El DOUE

 

Per estar al dia de les darreres edicions publicades del DOUE (Diari Oficial) accediu-hi des de  l’opció que apareix a la dreta de la pantalla.

 

 

Si cliqueu,per exemple, al primer número (L159) podreu visualitzar el DO en diferents llengües i formats (PDF, HTML).

 

 

En canvi, si cliqueu a l’opció Másus apareixerà la següent pantalla amb més opcions per cercar.

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons