Skip to Main Content

Graó

La interfície de l’editorial Graó, especialitzada en educació, permet consultar les revistes i els llibres que publica. També es pot fer una cerca simultània en tots els títols que publica per localitzar informació d’un tema concret.

4. Consultar els llibres electrònics

Si cliqueu la pestanya “Libres”,  podreu veure tots els llibres disponibles (excepte els publicats els darrers 12 mesos) i també podeu cercar per etapes, col·leccions o categories que trobareu al menú de l'esquerra. I, en cas que conegueu el títol d'un llibre en especial, l'ISBN o voleu buscar llibres d'un autor en concret, podeu cercar-ho al buscador que hi ha a la part superior de la pàgina. 

 

 

Una vegada heu localitzat el llibre que voleu consultar, cliqueu el botó de Llegeix més per accedir-hi al contingut del llibre en qüestió. 

 

 

Si cliqueu el botó de Capítols solts veuràs una breu descripció de cada capítol i, a la columna de la dreta podreu descarregar el llibre sencer o només alguns capítols en format ePUB

Nota: per poder llegir els llibres, hauràs de descarregar-te o bé l'extensió d'ePub Reader al teu navegador Chrome o qualsevol altra aplicació que permeti llegir aquest tipus d'arxiu. 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons