Skip to Main Content

Graó

La interfície de l’editorial Graó, especialitzada en educació, permet consultar les revistes i els llibres que publica. També es pot fer una cerca simultània en tots els títols que publica per localitzar informació d’un tema concret.

5. Cerca d'un concepte

 

Si el que necessiteu és trobar informació sobre un tema en concret en qualsevol de les revistes i llibres de l’àmbit d’educació publicades per Graó, teniu disponible un cercador de continguts.

Escriviu la paraula o expressió al calaix de cerca de la pantalla inicial i la cercarà entre els títols de tots els articles i revistes de la plataforma. Per exemple: diversitat.

 

 

Podeu navegar entre la cerca que us ha fet o podeu reduir la cerca per tipus de producte, etapa del contingut, col·lecció i categoria/taxonomia que trobaràs a les columnes de l'esquerra. 

 

 

 

 

 

Una vegada hagueu trobat el llibre, revista o article que us interessi, heu de clicar damunt del títol per tal de poder entrar dins d'aquest recurs. Quan esteu dins, ja podeu descarregar, o bé la totalitat del document o alguns capítols en concret. 

 

 

 

NOTA: els capítols que us apareixen per descarregar són els relacionats amb el concepte que heu cercat al principi, en aquest cas, la diversitat. 

 

 

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons