Skip to Main Content

AENORmás

Plataforma que permet consultar totes les normes UNE aprovades per AENOR (Asociación Española de Normalización y Certificación).

4. Descàrrega de les normes

 

Des de la pàgina de resultats podeu llegir o descarregar la norma que us interessi només clicant sobre la icona corresponent.

 

 

 

Si cliqueu a llegir, s’obrirà una nova pestanya on apareixerà el document. Allí podreu canviar l’idioma i la mida de la lletra per la seva lectura i, clicant la lupa, podreu buscar dintre del document. 

Si cliqueu a descarregar, us donarà l’opció d’escollir l’idioma i es descarregarà en format PDF. 

 

Les normes estan subjectes a la Llei de Propietat Intel·lectual i els drets d’explotació pertanyen en exclusiva a AENOR. En casos excepcionals, el CRAI pot descarregar els continguts d’aquest recurs en format electrònic per a ús privat, sempre que es faci amb finalitats d’estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. 

Les versions electròniques de les normes no es poden reproduir ni pujar a plataformes digitals, encara que aquestes siguin d’accés restringit (p. ex. Campus Virtual) sense l’autorització expressa d’AENOR. El que autoritza la llicència és la visualització de les normes a tota la comunitat universitària de la URV. 

Podeu consultar els termes d’ús d’AENORmás a la pàgina “Avisos Legales”: https://www-aenor-com.sabidi.urv.cat/avisos-legales 

 

 

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons