Skip to main content

Guia de recursos de Ciències Jurídiques

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

Diccionari Jurídic de l’Institut d’Estudis Catalans que recull el lèxic jurídic, antic i modern, del dret català, valencià, balear i andorrà, i omplir així el buit lexicogràfic existent en aquesta disciplina.

Accedeix-hi

Enciclopédia jurídica 

Accedeix-hi

Thomson Reuters Proview és una plataforma de lectura que ofereix llibres digitals (manuals i codis) i publicacions periòdiques de les editorials Aranzadi, Civitas i Lexnova. Permet consultar i treballar sobre la versió digital de les obres, afegint diverses funcionalitats més enllà de la simple visualització.

Accedeix-hi 

Smarteca és la biblioteca digital de Wolters Kluwer. Recull tot el catàleg de Wolters Kluwer: llibres, anuaris, obres actualitzables i revistes professionals (Sellos LA LEY, CISS, EL CONSULTOR, BOSCH), Kluwer Law lnternational i altres editors.

Accedeix-hi

Tirant Online llibres electrònics de l'editorial Tirant sobre legislació, jurisprudència Europea i Espanyola, Resolucions administratives completes, doctrina científica, legislació internacional, etc.  Fins a 4.000 llibres del seu catàleg.

Accedeix-hi

VLEX és una base de dades, a text complet, d’àmbit jurídic (autonòmic, estatal i comunitari). Inclou jurisprudència (tribunals d’Espanya, Unió Europea i altres països), legislació (codis i normes refoses espanyoles i estrangeres; butlletins oficials: estatals, autonòmics, europeus i de diferents països), contractes i formularis, llibres i revistes, convenis col∙lectius i notícies.

Aquesta base de dades també inclou llibres de l’àmbit jurídic.

Accedeix-hi 

Llibres electrònics multidisciplinaris

DOAB és un directori de llibres en accés obert. Aquest recurs ofereix accés a continguts acadèmics a text complet i en permet la descàrrega.

Accedeix-hi

La col·lecció eLibro Cátedra, inclou més de 103.000 llibres electrònics en espanyol de més de 500 editorials. Inclou títols de tots els àmbits temàtics: Arquitectura, Urbanisme i Disseny, Belles Arts, Ciències Biològiques, Ciències de la Informació i de la Comunicació, Ciències de la Salut, Ciències Econòmiques, Ciències Exactes i Naturals, Ciències Socials, Informàtica, Enginyeries, Psicologia i Ficció.

La plataforma permet la lectura en línia dels llibres, per a la descàrrega és necessari registrar-se i instal·lar l’aplicació eLibro al vostre dispositiu.

Accedeix-hi

Gale eBooksPer donar suport a la comunitat educativa durant l’alerta sanitària del COVID-19, Gale ha obert l’accés a una àmplia varietat de recursos en línia de tots els àmbits temàtics, fins al 30 de juny.

Gale eBooks inclou més de 2.600 llibres electrònics de tots els àmbits temàtics, incloent enciclopèdies i obres de referència.

Accedeix-hi

OAPEN és una plataforma que inclou més de 2.000 llibres electrònics acadèmics europeus en accés obert i amb control de qualitat de revisió per parells. Les àrees de coneixement principals son les humanitats i les ciències socials, encara que també incorporen temàtiques com arquitectura, urbanisme, medi ambient, medicina, entre moltes altres. Majoritàriament en anglès, però també en altres llengües.

Accedeix-hi

Proquest EBook Central. Servei d'accés al text complet d'una selecció multidisciplinària de llibres. Permet visualitzar textos, fer notes i, entre moltes altres eines, afegir els llibres a una biblioteca personalitzada on es poden guardar, editar i imprimir

Accedeix-hi

Science Direct  és la plataforma des d’on accedir al contingut subscrit i comprat a Elsevier. Més de 2.300 llibres electrònics multidisciplinaris. Podeu limitar per matèria

Accedeix-hi

Springerlink e-books és una plataforma editorial que ofereix accés a llibres electrònics adquirits a Springer de les àrees de biomedicina, química, informàtica, enginyeria física, ciència dels materials, ciències socials, humanitats, història, lingüística, filosofia i geografia, entre d'altres.

Accedeix-hi 

Com cercar llibres electrònics

  1. Introdueix el/s terme/s que t’interessi a la caixa del Cercador.
  2. Limita els resultats al menú de l’esquerra  per Format -- Llibre electrònic
  3. Clica el botó     per accedir al text complet.

Avís: no sempre podràs baixar-te en PDF tot el llibre sencer i dependrà dels permisos de l’editor. En canvi tots permeten la lectura en línia.

 

 

Videotutorial: Com buscar un llibre electrònic al Cercador del CRAI

 

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons