Skip to Main Content

1. Guia de recursos de Ciències Jurídiques

Vídeos i materials docents de l'àmbit temàtic

AVON-Academic Video Online recull aproximadament 68000 vídeos d’àmbit acadèmic que ofereix ProQuest. Els títols abasten la més amplia gamma d’àrees temàtiques, incloent antropologia, negocis, assessorament, cinema, salut, historia, música i més.

Academic Video Online inclou vídeos amb rellevància curricular: documentals, entrevistes, llargmetratges, actuacions, programes de notícies, demostracions, estrenes i material d’arxiu.

També hi podem trobar més de 14000 títols de l’editorial Alexander Street Press, editor electrònic de bases de dades acadèmiques.

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Audios Universidad Pablo Olavide és un espai amb gravacions d’audio de la Universitat Pablo Olavide on es parlen d’aspectes del Dret.

Canal Uned de Ciencias Juridicas y Derecho és un buscador que permet recuperar material docent en format vídoe i audio per a Dret i Ciències Jurídiques, i Ciències polítiques.

Cerca a la base de dades Aranzadi

Videos explicatius de la UNED on s’exposa com realitzar la cerca en la base de dades Aranzadi (2019). Conté informació sobre legislació estatal espanyola des de 1930, internacional, local, jurisprudència, doctrina administrativa, bibliografia i ajudes i subvencions, convenis etc.

Cómo citar y referenciar bibliografía en Derecho 

Video explicatiu de la UNED que exposa com fer referències bibliogràfiques en dret amb l’estil de citació Chicago 17ed.

Facultad de Derecho de la Universidad de Sevilla. Galeria de videosEspai de la web de la Facultat de Dret de la Universitat de Sevilla on s’hi troben emmagatzemats videos de conferències unaugurals, entrevistes,  congressos, etc.

LawInfo i abogado.com és una web que recull recursos en vídeo per a advocats. La plataforma és de Thomson Reuters.

Merlot. Cursos i materials de formació en Ciències socials, Història, Art i Humanitats entre altres.

-VLEX. Vídeos jurídics és un recull de vídeos d'àmbit jurídic elaborat per Vlex, play list i tutorials. S'actualitza setmanalment.
 

-Cerca de la base de dades VLEX (11 minuts)

Video explicatiu de 11 minuts de durada que exposa com fer cerques a la base de dades de legislació VLEX.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons