Skip to Main Content

1. Guia de recursos d'Enginyeria Química

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

Springer. Chemistry & Materials Science és una col·lecció de més de 1.800 llibres electrònics de l’editorial Springer, publicats el 2010 i entre 2015 i 2019.

Accedeix-hi

Springer. Engineering  és una col·lecció de més de 7.000 llibres electrònics sobre Enginyeria de l’editorial Springer, publicats entre 2014 i 2019.

Accedeix-hi 

 

 

Llibres electrònics multidisciplinaris

Ingebook és una plataforma de llibres electrònics i manuals universitaris en castellà de diferents àmbits temàtics i d’editorials com McGrawHill, Pearson, etc.

Accedeix-hi

SpringerLink és una plataforma per accedir als llibres electrònics adquirits a Springer. Podeu refinar les vostres cerques per submatèries: Agriculture, Agricultural Economics, Food Science, Plant Breeding/Biotechnology, Soil Science, etc.

Accedeix-hi

Science Direct és una plataforma des d’on accedir al contingut subscrit i comprat a Elsevier. Podeu limitar per matèria

Per tal d’accedir-hi només cal que hi entreu i us valideu amb SABIDI

Accedeix-hi*

*Filtreu els resultats per “Books” i “Subscribed & complementary.

EBSCOhost eBook Collection és una col·lecció dels llibres electrònics de diferents temàtiques i editorials que la URV ha adquirit al distribuïdor EBSCO. Podeu limitar per matèria.

Accedeix-hi

eLibro Cátedra. Inclou més de 103.000 llibres electrònics en espanyol de més de 500 editorials. IConté els títols de tots els àmbits temàtics: Arquitectura, Urbanisme i Disseny, Belles Arts, Ciències Biològiques, Ciències de la Informació i de la Comunicació, Ciències de la Salut, Ciències Econòmiques, Ciències Exactes i Naturals, Ciències Socials, Enginyeries, Psicologia i Ficció.

La plataforma permet la lectura en línia dels llibres, per a la descàrrega és necessari registrar-se i instal·lar l’aplicació eLibro al vostre dispositiu.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

IGI-Global InfoSci-Books és una base de dades que inclou més de 5.500 llibres electrònics sobre diferents àmbits de les ciències socials, economia i empresa, educació, dret, comunicació, humanitats, ciència i tecnologia i ciències de la salut.

Accedeix-hi

Guia d'ús 

Com cercar llibres electrònics

  1. Introduïu el terme o termes que us interessin a la caixa del Cercador.
  2. Limiteu els resultats al menú de l’esquerra per Tipus de recurs: "Llibres" i per Disponibilitat: "Disponible en línia"
  3. Cliqueu a l'enllaç Disponible en línia del llibre que us interessi

4. A la pantalla següent, cliqueu el botó de l'apartat Veure en línia.

 

Avís: depenent dels permisos de l'editor, algunes vegades podreu descarregar el llibre sencer o només una part, per un període de temps determinat o sense limitacions; però sempre podreu llegir-los en línia.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons