Skip to Main Content

Catàleg CCUC

Catàleg CCUC

 

undefined

 

A partir del curs 2020-21 els catàlegs dels diversos membres del CSUC migren  a la plataforma de serveis bibliotecaris Alma (Ex-Libris), incorporant els fons de les biblioteques membres del CSUC i d'altres biblioteques associadesA través de la nova interfície es dóna accés a més de 5 milions de títols i a més de 12 milions de document físics, incloent tot tipus de recursos (llibres, revistes, vídeos, partitures, material sonor, manuscrits, etc.).  En una sola cerca l'usuari descobreix tots els recursos d'informació físics disponibles del catàleg, articles i llibres electrònics de la Biblioteca Digital de Catalunya (BDC) i els repositoris digitals de totes les institucions del CSUC. Per a cada referència, s'indica les institucions on es pot trobar i els usuaris de les biblioteques del CCUC poden demanar llibres en préstec, còpies d'articles i altres documents.

Alma facilita el préstec consorciat dels documents, citar els documents segons diferents estàndards, exportar referències, guardar i enviar els resultats per correu electrònic i fer cerques per veu. Él nou sistema és accessible des de qualsevol dispositiu i s'actualitza constantment i millora l'extracció d'informes i dades.

El CCUC permet:

  • Accés al seu catàleg: on fer cerques detallades dels fons dels membres del CSUC, dels membres associats i les institucions col·laboradores a través d'una única interfície.
  • Préstec consorciat PUC: préstec d'exemplars físics entre les institucions membres del CSUC. ** Implementació prevista pe r al setembre del 2021**.

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons