Skip to Main Content

Zotero

ZoteroBib

 

logo Zoterobib

 

És una eina gratuïta de citació ràpida introduint l' URL, ISBN, DOI, PMID, arXiv ID o el títol.

 

caixa cerca zoterobib

Afegir una entrada bibliogràfica

Només cal que trobeu el que busqueu en una altra pestanya del navegador i copieu l'URL de la pàgina a la barra de cerca de ZoteroBib. ZoteroBib pot extreure automàticament dades d'articles de diaris i revistes, catàlegs de biblioteques, articles de revistes, llocs com Amazon i Google Books i molt més. També podeu enganxar o escriure un ISBN, DOI, PMID o ID arXiv, o podeu cercar per títol.

Entrada manual

Si la importació automàtica no troba el que esteu buscant o esteu introduint alguna cosa sense URL o identificador, podeu introduir la informació de referència a mà.

Títol de la bibliografia

Per canviar el nom de la bibliografia, només cal que feu clic al seu títol. Un títol pot ser útil si canvieu entre diversos projectes o compartiu una bibliografia amb altres persones.

Edició d'un element

És possible que hàgiu d'afegir o canviar alguns camps després d'afegir un element. Feu clic a una entrada de bibliografia per fer canvis manuals.

Esborrant elements

Feu clic a la icona Elimina al costat d'una entrada de bibliografia per suprimir-la. Per començar una bibliografia nova, feu clic a Suprimeix la bibliografia per eliminar totes les entrades.

Selecció d'estil

Formateu la vostra bibliografia utilitzant APA, MLA, Chicago/Turabian, Harvard o qualsevol dels més de 10.000 estils CSL.

Còpia la citació / nota

Mentre escriviu, podeu generar ràpidament cites entre parèntesis o notes al peu/notes finals per enganxar-les al vostre document sense escriure noms ni dates a mà.

Exporta

Quan hàgiu acabat, podeu copiar una bibliografia amb format al porta-retalls i enganxar-la al vostre document. També podeu exportar HTML per afegir-lo a una pàgina web, un document RTF per obrir-lo en un processador de textos o un fitxer RIS o BibTeX per importar-lo a un gestor de referències.

Desat automàticament

ZoteroBib desa automàticament la vostra bibliografia a l'emmagatzematge local del vostre navegador; podeu tancar la pàgina i tornar-hi en qualsevol moment. (Si utilitzeu el mode privat/d'incògnit al vostre navegador, la vostra bibliografia s'esborrarà quan tanqueu la finestra.)

Enllaç a aquesta versió

Si voleu editar la vostra bibliografia en un altre dispositiu, compartir-la amb algú altre o canviar a una altra bibliografia, podeu generar un enllaç a una còpia de la versió actual a zbib.org. Utilitzeu l'enllaç per recuperar la vostra bibliografia més endavant.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons