Skip to Main Content

CRAI campus Vila-seca: Recursos i col·leccions especials

Recursos i col·leccions del CRAI campus Vila-seca

Una petita selecció de les nostres col·leccions especials

Atrapados en el hielo

Hacia rutas salvajes
The Cove
Caras y lugares
La Sal de la tierra
Todo sobre el asado
Vals con Bashir
Crude: el auténtico precio del petróleo

Fons Horacio Capel

El CRAI Vila-seca acull el Donatiu Horacio Capel, es tracta d'un donatiu de la biblioteca personal del geògraf Horacio Capel i està formada per gairebé 1000 documents de publicacions  majoritàriament dedicades a la geografia urbana però també d'altres matèries, així com també gran part de la seva obra.       

Enllaç a la col·lecció

Cartoteca

La Cartoteca fou cedida a la Biblioteca de Lletres pel Departament de Geografia l'any 1997 i actualment s'ubica al CRAI del campus Vila-seca.

Conté els fons cartogràfics propis de la Universitat i els dipositats segons el conveni entre l'Institut Cartogràfic de Catalunya, la Universitat de Barcelona i l'antiga Divisió dels Centres Universitaris del Camp de Tarragona, renovada l'any 2001 com a Universitat Rovira i Virgili.

Podeu trobar més de 6.000 mapes de diferents tipologies i de tot el món, però principalment de Catalunya i especialment de la província de Tarragona.

Enllaç a la col·lecció

Publicacions OMT

unwto Logo [ Download - Logo - icon ]

El CRAI campus Vila-seca és biblioteca dipositària de la WTO i us facilita l'accés a tot el material editat per l'Organització Mundial del Turisme (el seu nom en català), que funciona com un fòrum mundial que genera estudis, investigacions i estadístiques a tots els nivells de l'àmbit turístic.

La URV us ofereix accés a totes les seves publicacions:

Turisteca

Fulletons i mapes turístics d’arreu del món, d’ara i d’abans, a la secció Turisteca.

Tant si el que et mou és la curiositat com si has de fer un treball d’investigació, al CRAI del campus Vila-seca podràs conèixer com és i com era la informació que cada regió i territori, local, nacional o internacional, ofereix al turista. Endinsa-t'hi a través d'aquest enllaç.

Publicacions del professorat FTG

Totes les publicacions fetes pel professorat de la Facultat de Turisme i Geografia les pots trobar aquí.

Fons Albentosa

                                      

El CRAI Vila-seca acull el Donatiu Albentosa, es tracta d'un donatiu de la biblioteca personal del geògraf Luis Miguel Albentosa i està formada per més de 600 documents de publicacions  majoritàriament dedicades a la geografia física i climatologia però també d'altres matèries. 

 

Enllaç a la col·lecció

Cinema per aprendre llengües

El CRAI del campus Vila-seca t'ofereix una selecció de pel·lícules i documentals per donar-te suport en l'aprenentatge de llengües.

Projectes GRATET

Col·lecció de projectes cedits pel Grup de Recerca d'Anàlisi Territorial i Estudis Turístics (GRATET). Els projectes estan centrats en l'anàlisi de la incidència de les activitats turístiques i recreatives, en la transformació del paisatge, en l'organització del territori i en la generació de noves formes de desenvolupament a escala local i regional.

Enllaç a la col·lecció

Guies de Viatges

Si vols fer la volta al món, aquí podràs escollir entre una gran varietat de guies per elaborar el teu propi recorregut. Trobaràs guies d'excursionisme, guies d'arreu del món, guies d'allotjaments... I si no hi ha el que busques, només ens has de fer arribar el teu suggeriment.

Enllaç a la col·lecció

TFG / TFM

En aquests enllaços trobaràs els treballs de final de grau (TFG) i treballs de final de màster (TFM) que ha realitzat l’alumnat de la Facultat de Geografia i Turisme i que han rebut una nota superior a 8:

Traços Viatgers

Novel·les gràfiques, llibres d’il·lustracions i còmics, viatja pel món a través de les vinyetes més internacionals amb la col·lecció Traços Viatgers del CRAI de campus Vila-seca.

Alaska, Austràlia, el Congo, Corea del Nord…, tots els indrets de la A a la Z d’aquesta col·lecció amaguen una història curiosa i fascinant. Descobreix-les de la mà de l’art de la il·lustració i el dibuix entrant aquí. 

I si n'has llegit algun que t'hagi agradat especialment, ens el pots recomanar i ampliarem la col·lecció.

Literatura i Viatges (LiV)

Selecció de llibres de viatges de tots els temps. Tant si busques entre els clàssics com si t'agraden els més moderns, a la secció de Literatura i Viatges hi trobaràs més de 300 títols sobre l'experiència de viatjar. Ni estan tots els que són ni són tots els que estan!!

Si n'has llegit algun que t'ha interessat especialment, ens ho pots fer saber per ampliar la nostra col·lecció.

Bona lectura!

Enllaç a la col·lecció

Pòsters Anima't

L'Associació Cultural Anima't, entitat del Camp de Tarragona que programa cicles de cinema des de 1994, ha realitzat un donatiu al CRAI campus Vila-seca de 48 cartells cinematogràfics.

Podeu consultar-los aquí.

Cinetour

Descobreix el món amb la col·lecció de pel·lícules i cinema documental Cinetour, més de 300 films i documentals escollits especialment perquè centren la narració en el seu territori i paisatge. Podràs explorar els llocs més diversos del planeta sense moure't del sofà. 

Enllaç a la col·lecció

I si n'has vist alguna que t'hagi interessat especialment, ens ho pots fer saber per ampliar el catàleg.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons