Skip to Main Content

HeinOnline

Què contè?

HeinOnline conté les les següents bases de dades

  • LAW JOURNAL LIBRARY

Col·lecció de més de 2.500 publicacions periòdiques de dret. Inclou articles, comentaris, notes, anàlisis de llibres, casos, decisions de disciplines com justícia criminal, ciències polítiques, drets humans, etc.

La cobertura temporal de les revistes que inclou va des dels seus inicis fins als volums actuals.

  • ENGLISH REPORTS (1220-1865)

Edició electrònica d’imatges exactes de més de 100.000 dels casos més importants d’Anglaterra que han estat la base per a les lleis de les nacions sota l’Imperi Britànic i han estat decisives per al desenvolupament de les lleis en molts països. Eines de navegació com Case  Finder, Tool Chart i una funció de cerca avançada milloren l’accés a casos específics.

  • FOREIGN & INTERNATIONAL LAW RESOURCES DATABASE (FILRD)

Conté les publicacions de l’American Society of International Law : més de 60 anuaris internacionals, relats curts de dret d’Estats Units, publicacions de la Corte de Justícia Internacional de La Haya i els reports de Premis Arbitrals Internacionals.

  • HISTORY OF INTERNATIONAL LAW

Inclou documentació que es remunta a 1690 especialitzada en dret internacional (Conferències i Convencions de La Haia, Dret del mar, Judicis de Nuremberg, etc.)

  • INDEX TO FOREIGN LEGAL PERIODICALS (IFLP)

Es tracta d'un índex multilingüe de més de 500 revistes de Dret públic i privat Internacional i dret comparat, així com més de 50 col·leccions d'assaigs jurídics i congressos.  Cobreix el dret internacional públic i privat, la legislació comparativa i estrangera i la llei de totes les jurisdiccions.

  • LEGAL CLASSICS

Inclou més d’11.000  títols i tractats clàssics d’arreu del món sobre història del dret constitucional, dret comparatiu, ciències polítiques i altres temes clàssics.

  • REVISED STATUTES OF CANADA

Aquesta col·lecció conté les sis revisions de  Revised Statutes of Canada

  • STATUTES OF THE REALM

Actes del Parlament de Gran Bretanya des de 1707

  • UNITED NATIONS LAW COLLECTION

Inclou la reproducció exacta de la major part de les publicacions legals de les Nacions Unides: United Nations Treaty Series, League of Nations Treaty Series, Monthly Statement of Treaties & International Agreements, UNCITRAL Publications, UNIDIR Publications, United Nations Legislative Series, etc.

  • WOMEN AND THE LAW (PEGGY)

Llibres, biografies I diaris sobre els drets  de la dona a la societat en els darrers 200 anys. Inclou més de 70 títols de la Emory University Law School's Feminism and Legal Theory Project.

  • WORLD CONSTITUTIONS ILLUSTRATED

Base de dades especialitzada en el desenvolupament constitucional i polític de tots els països del món. Inclou llibres, articles, referències bibliogràfiques i pàgines web sobre dret constitucional.  De cada país conté les constitucions vigents i històriques, els comentaris sobre desenvolupament constitucional, llibres de referència, articles, bibliografies, etc.

 

  • WORLD TREATY LIBRARY

Aquesta col·lecció inclou els tractats de Rohn, Dumont, Bevans, Martens, la Liga de Las Naciones, etc. També inclou articles acadèmics i bibliografies.

  • WORLD TRIAL LIBRARY

Aquesta col·lecció inclou actes de judicis del món anglosaxó i articles relacionats amb els temes relatius als judicis.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons