Skip to Main Content

vLex

Què contè?

                                                                                              undefined

La versió Premium inclou:

Jurisprudència: sentències del Tribunal Constitucional des de 1981, del Tribunal Suprem des de 1977 i del Tribunal de Justícia de la Comunitat Europea des de 1997, entre d’altres. També trobem sentències dels Tribunals Superiors de Justícia, les Audiències provincials, l’Audiència Nacional i de la Direcció General de Registres i del Notariat. Actualització diària de la informació recopilada.

Legislació: disposicions estatals, autonòmiques i comunitàries, també trobem un apartat d’actualitat i un altre de codis on hi ha les principals normes de cada àmbit del dret refoses en un únic text. L’actualització i manteniment de les normes es realitza diàriament

Llibres i Revistes, hi trobem una base de consulta a text complet de revistes especialitzades en cadascuna de les matèries tradicionals del Dret, compta amb la mateixa actualització que té el format en paper. També trobem més de 1.500 obres jurídiques (monografies, manuals, diccionaris i obres temàtiques).

Contractes i Formularis, s’inclouen models de formularis i contractes extrets d’obres alienes en format “html” i “word”.

Notícies: recull, a text complet, dels diaris nacionals de major tirada i una compilació de dossiers especials sobre els temes més consultats.

Per últim, l’apartat Convenis Col·lectius dóna accés a tots els convenis des de setembre de 1981.

                                                                                           undefined

El Práctico de Sociedades Mercantiles recull els principals aspectes del dret de societats i la seva problemàtica jurídica: constitució, redacció d’estatuts, òrgans d’administració, etc.

                                                                                           undefined

El Práctico Contencioso-Administrativo inclou els principals aspectes del procediment contenciós- administratiu general, fitxes explicatives i més de 300 formularis.

Des de qualsevol dels productes Vlex que triem, sempre tenim l’opció de canviar i entrar a una altra versió.

                                                                             undefined

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons