Skip to Main Content

EUROSTAT

2.1 Idioma

 

Eurostat ens permet canviar l'idioma: alemany, francès i anglès. 

2.2. Accés a les dades estadístiques

Accedim a les  dades estadístiques des de l'apartat Data de la web: 

1 - Complete database:  conté la gamma completa de dades amb vàries opcions de selecció i formats d’exportació.

 

  • Arbre jeràrquic de temes. Per exemple, per trobar els índexs de preus de les cases cliqueu l’opció “Tables by themes” seleccioneu “Prices” i obriu la carpeta “House price index” i per últim cliqueu la icona per veure les dades.

 

 

2- Statistical themes.

 

 

3- Exploració de llista alfabètica de temes;Stats finder A-Z 

 

4- Experimental statistics 

 

Es tracta d'estadístiques experimentals que utilitzen noves fonts de dades i mètodes per respondre millor a les necessitats dels usuaris. les dades estadístiques estan agrupades en grans temes. 

2.3. Accés a publicacions

 

Eurostat publica una àmplia gamma de publicacions. Totes elles estan disponibles en anglès, i alguns també en altres idiomes. les publicacions d'Eurostat estan agrupades en diferents categories: 

 

2.4. Visualitsations & tools

Eurostat ha desenvolupat eines per visualitzar les dades estadístiques d'una manera atractiva i fàcil d'entendre per a tothom. 

 

2.5. Cerca bàsica

També està disponible un cercador general a la part superior dreta on podeu introduir paraula clau, títol de la publicació, títol de datasets, etc.

 

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons