Skip to Main Content

PSICODOC

Base de dades bibliogràfica especialitzada en psicologia i disciplines afins del Colegio Oficial de Psicólogos de Madrid

5. Visualització dels resultats

undefined

Podeu ordenar els resultats per any de publicació, rellevància, autor i títol. També teniu la possibilitat d’establir diferents opcions de pàgina com ara el format del resultat, la quantitat de registres visualitzats per pàgina (5, 10, 20, 30, 40 o 50) o el disseny de la pàgina (1, 2 o 3 columnes).

Igualment podeu compartir els resultats afegint-los a una carpeta, creant una alerta o bé emprant l’enllaç permanent de la cerca.

A l’esquerra trobareu diferents opcions per refinar la cerca: per autor, paraules clau, classificació, tipus de document, tipus de publicació i idioma.

Per accedir al text complet de les referències que tenen la icona LOGO OPEN ACCES cal que entreu al registre i cliqueu damunt l’enllaç que hi ha al camp “Identificador de objeto digital”.

undefined

Per comprovar la disponibilitat del text complet de la resta de referències heu de clicar al botó “Consulta’l”

Podeu exportar les referències bibliogràfiques que ens interessin amb el botó d'exportar us crearà un fitxer RIS. Aquesta opció l’heu de repetir per cadascun dels registres que vulgueu exportar a Mendeley.

També teniu la possibilitat de clicar la icona que hi ha al panell de la dreta i que us obrirà la versió web de Mendeley. En aquest cas us exporta tots els resultats de la vostra cerca que tenen DOI.

Ja dins de cada referència bibliogràfica, podeu gestionar-la emprant les eines que trobareu a la dreta:

undefined

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons