Skip to Main Content

Essential Science Indicators (ESI) -Web of Science-

Essential Science Indicators és una eina inclosa a la Web of Science

4.2 Field Baseline

  1. Quan cerqueu a la col·lecció principal de Web of Science podeu consultar les vegades que han estat citats els documents o articles localitzats.


A la part dreta de cada article es troba el número de citacions

 

  1. Accediu a la categoria que Web Of Science classifica un article clicant sobre el títol i accedint a l'apartat Journal Information 

 

Accediu a la categoria que Web Of Science classifica un article clicant sobre el títol i accedint a l'apartat Journal Information a la part inferior centra de la pantalla 

 

  1. El nombre de cites per si sol pot no ser indicatiu per saber la seva rellevància, depenent de l'any o àrea de coneixement. ESI incorpora a Field Baselines recursos per contextualitzar els resultats d'aquestes cerques. 


Accediu a l'apartat Field Baselines clicant al menú de la part central superior

4.2.1 Citation Rates

Consulteu la mitjana de cites per articles en les diferents categories de Web of Science per anys. En aquest cas consulteu la mitjana de cites dels articles publicats al 2017 en la categoria  multidisciplinars. 

 

L'article consultat en aquest cas fou publicat al 2017 i ha rebut un total de 326 cites. El articles de publicats aquell any tenen una mitjana de 16,27 cites lo que indica que consulteu un article molt per sobre la mitjana. 

 

Consulteu la mitjana de cites per articles en les diferents categories de Web of Science per anys.

 

4.2.2 Percentils

Consulteu també en quin percentil es troba l'article segons el nombre de cites rebudes. Les 326 cites rebudes per l'article en qüestió el situa entre el 0,10% més citat entre articles de la categoria multidisciplinar del 2017, any de publicació de l'article. 

 

Consulteu també en quin percentil es troba l'article segons el nombre de cites rebudes

 

4.2.3 Fields Rankings

Ofereix una suma dels darrers 10 anys del nombre de papers, nombre de citacions, citacions per documents i documents altament citats en cada una de les àrees de recerca.

Ofereix una suma dels darrers 10 anys del nombre de papers, nombre de citacions, citacions per documents i documents altament citats en cada una de les àrees de recerca.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons