Skip to main content

1. Guia de recursos d’Enginyeria Elèctrica, Electrònica Industrial i Mecànica

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

IOP Science dona accés a les col·leccions de monografies IOP Expanding Physics i IOP Concise Physics.

Accedeix-hi

Springer. Engineering  és una col·lecció de més de 7.000 llibres electrònics sobre Enginyeria de l’editorial Springer, publicats entre 2014 i 2019.

Accedeix-hi 

Llibres electrònics multidisciplinaris

Ingebook és una plataforma de llibres electrònics i manuals universitaris en castellà de diferents àmbits temàtics i d’editorials com McGrawHill, Pearson, etc.

Accedeix-hi

SpringerLink és una plataforma per accedir als llibres electrònics adquirits a Springer. Podeu refinar les vostres cerques per submatèries: Agriculture, Agricultural Economics, Food Science, Plant Breeding/Biotechnology, Soil Science, etc.

Accedeix-hi

Science Direct és una plataforma des d’on accedir al contingut subscrit i comprat a Elsevier. Podeu limitar per matèria

Per tal d’accedir-hi només cal que hi entreu i us valideu amb SABIDI

Accedeix-hi*

*Filtreu els resultats per “Books” i “Subscribed & complementary.

EBSCOhost eBook Collection és una col·lecció dels llibres electrònics de diferents temàtiques i editorials que la URV ha adquirit al distribuïdor EBSCO. Podeu limitar per matèria.

Accedeix-hi

eLibro Cátedra. Inclou més de 103.000 llibres electrònics en espanyol de més de 500 editorials. Conté els títols de tots els àmbits temàtics: Arquitectura, Urbanisme i Disseny, Belles Arts, Ciències Biològiques, Ciències de la Informació i de la Comunicació, Ciències de la Salut, Ciències Econòmiques, Ciències Exactes i Naturals, Ciències Socials, Enginyeries, Psicologia i Ficció.

La plataforma permet la lectura en línia dels llibres, per a la descàrrega és necessari registrar-se i instal·lar l’aplicació eLibro al vostre dispositiu.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

IGI-Global InfoSci-Books és una base de dades que inclou més de 5.500 llibres electrònics sobre diferents àmbits de les ciències socials, economia i empresa, educació, dret, comunicació, humanitats, ciència i tecnologia i ciències de la salut.

Accedeix-hi

Guia d'ús 

Com cercar llibres electrònics

  1. Introdueix el terme o termes que t’interessin a la caixa del Cercador.
  2. Limita els resultats al menú de l’esquerra per Format - Llibre electrònic
  3. Clica el botó     per accedir al text complet.

Avís: no sempre et pots baixar en PDF el llibre sencer, ja que depèn dels permisos de l’editor; en canvi, tots permeten la lectura en línia.

 

 

Vídeo tutorial: Com buscar un llibre electrònic al Cercador del CRAI

 

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons