Skip to Main Content

1. Guia de recursos de Bioprocessos i Tecnologia dels Aliments

Llibres electrònics de l'àmbit temàtic

Encyclopedia of Agricultural food, and biologial engineering

 

 

 

Accedeix-hi

Food processing Handbook

 

Accedeix-hi

Handbook of food science and Technology

 

 

Accedeix-hi

Fundamentals of food process engineering

 

 

 

Accedeix-hi

Llibres electrònics multidisciplinaris

 

Ingebook és una plataforma de llibres electrònics i manuals universitaris en castellà de diferents àmbits temàtics i d’editorials com McGrawHill, Pearson, etc.

Accedeix-hi

 

SpringerLink. és una plataforma per accedir als llibres electrònics adquirits a Springer. Podeu refinar les vostres cerques per submatèries: Agriculture, Agricultural Economics, Food Science, Plant Breeding/Biotechnology, Soil Science, etc.

 

Accedeix-hi 

 

EBSCOhost eBook Collection és una col·lecció dels llibres electrònics de diferents temàtiques i editorials que la URV ha adquirit al distribuïdor EBSCO. Podeu limitar per matèria.

 

Accedeix-hi

 

Science Direct  és la plataforma des d’on accedir al contingut subscrit i comprat a Elsevier. En el cas de les enginyeries, podeu accedir a gairebé 600 llibres electrònics.

Per tal d’accedir-hi només cal que hi entreu i us valideu amb SABIDI

 

 

Accedeix-hi*

*Filtreu els resultats per “Books” i “Subscribed & complementary".

 

eLibro Cátedra

Inclou més de 103.000 llibres electrònics en espanyol de més de 500 editorials. IConté els títols de tots els àmbits temàtics: Arquitectura, Urbanisme i Disseny, Belles Arts, Ciències Biològiques, Ciències de la Informació i de la Comunicació, Ciències de la Salut, Ciències Econòmiques, Ciències Exactes i Naturals, Ciències Socials, Informàtica, Enginyeries, Psicologia i Ficció.

La plataforma permet la lectura en línia dels llibres, per a la descàrrega és necessari registrar-se i instal·lar l’aplicació eLibro al vostre dispositiu.

 

 

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Com cercar llibres electrònics

  1. Introduïu el terme o termes que us interessin a la caixa del Cercador.
  2. Limiteu els resultats al menú de l’esquerra per Tipus de recurs: "Llibres" i per Disponibilitat: "Disponible en línia"
  3. Cliqueu a l'enllaç Disponible en línia del llibre que us interessi

4. A la pantalla següent, cliqueu el botó de l'apartat Veure en línia.

 

Avís: depenent dels permisos de l'editor, algunes vegades podreu descarregar el llibre sencer o només una part, per un període de temps determinat o sense limitacions; però sempre podreu llegir-los en línia.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons