Skip to Main Content

Infografies com a recurs docent i de comunicació

Programari i eines

Noia dissenyant una infografia

Programari i eines per dissenyar una infografia

Hi ha moltes eines i programari que ens poden ajudar a dissenyar la nostra infografia. Les separem en dos grans blocs segons les seves característiques i funcionalitats:

  1. Eines 2.0: Són eines en línia que ens ofereixen funcionalitats gratuïtes i que són molt senzilles i intuïtives d'utilitzar. Disposen de moltes plantilles i recursos gràfics que únicament hem d'arrossegar per situar-los i modificar-los segons les nostres necessitats. A continuació només es mostren 4 eines de les moltes que hi ha disponibles, des de la Factoria procurem fer una selecció d'aquelles que tenen les millors característiques i funcionalitats en la versió gratuïta. En els nostres catàleg d'eines digitals en pots trobar moltes més.
     
  2. Programari: Requereixen instal·lació i en molts casos una llicència de pagament pel seu ús. La corba d'aprenentatge és més elevada que amb les eines 2.0, a canvi, permeten una configuració i personalització molt més elevada, per aquesta raó són les eines utilitzades en entorns professionals.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons