Skip to Main Content

Catàleg de recursos digitals

Catàleg de recursos gratuïts destinats a la creació multimèdia i digital

Catàleg d'eines per a trobar vídeos

Icona Vídeos

Vídeos

En aquesta secció es presenten les eines i el programari necessaris per poder dur a terme tasques relacionades amb els vídeos, com la descàrrega gratuïta d'arxius de vídeo.

Pexels Videos

Logotip Pexels Videos

Pexels Videos

Descripció

Pexels Videos és un dels millors i més complets bancs de vídeos d'Internet. A més de la qualitat i l'amplitud de les seves excel·lents col·leccions destaca pel model de negoci que utilitza, ja que inclou una llicència d'ús gratuït.

  • Compta amb un cercador i una biblioteca ampliada en actualització constant.

  • Les descàrregues s'ofereixen en Full HD en format MP4. I cada vídeo mostra detalls com la durada, grandària, resolució, aspect ratio i quadre per segon.

  • Els vídeos en Pexels són contribucions dels usuaris, i absolutament tots són publicats sota una llicència CC0. Això vol dir que pots usar-los per a projectes personals o comercials i no requereixen atribució.

 

Imatge

Imatge de la pàgina Pexels Videos

 

 

Mixkit

Logotip Mixkit

Mixkit

Descripció

Mixkit és una pàgina web que ofereix vídeos amb bona qualitat per a utilitzar en els teus projectes. En aquesta nova plataforma trobaràs desenes de clips que podràs descarregar gratuïtament.

  • Els clips estan dividits en un total de nou categories (negocis i tecnologia, ciutat, música, estil de vida, animació, abstractes, naturalesa, a l'aire lliure i transport), per a així poder trobar més fàcilment alguna cosa que encaix amb el projecte que vulguis crear.

  • Tots els vídeos estan en 1080p i en format MP4.

  • Mixkit deixa utilitzar els vídeos gratis en qualsevol projecte (tant comercials com no comercials). No cal cap mena d'atribució a l'autor.

 

Imatge

Imatge de la pàgina Mixkit

 

 

Pixabay Vídeos

Logotip Pixabay

Pixabay Vídeos

 

Descripció

Pixabay Vídeos és un banc de vídeos gratuït.

  • Podràs trobar vídeos gratis en 4K (2160p) i en HD (1080p).

  • Pots buscar el millor vídeo que s'adapti a les teves necessitats filtrant per categories, efectes i fins i tot animacions.

  • Els vídeos es poden utilitzar de forma gratuïta, sense cap menció ni atribució a l'autor. Fins i tot els pots modificar, ja que són clips lliures de drets d'autor (CC0).

 

Imatge

Imatge de la pàgina Pixabay Vídeos

 

 

Videvo

Logotip Videvo

Videvo

Descripció

Videvo és una eina en la qual trobaràs centenars de vídeos gratuïts.

  • Videvo té l'opció de crear un compte gratuït, que dóna accés a tot el contingut gratuït del lloc, amb alguns extres addicionals. També té un pla prèmium.

  • Hi ha dos tipus de Pla Prèmium: Videvo Plus (14,99 $/mes) i Videvo Pro (24,99 $/mes).

  • Els vídeos que et descarreguis pots usar-los de manera lliure amb finalitats comercials o personals, excepte aquells que portin la llicència Creative Commons 3.0 que has d'atribuir-los a l'autor.

 

Imatge

Imatge de la pàgina Videvo

 

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons