Skip to Main Content

Mendeley

Amb Mendely Desktop

 

En Mendeley Desktop les referències importades poden aparèixer marcades amb un diàleg (1) que especifica que hem de revisar els detalls. Aquests registres s'agrupen, a més de a la seva carpeta de destinació, a la carpeta Needs Review (2), que podem consultar per saber quines referències de tota la col·lecció estan incompletes.

Si premem el botó "Search" (3), Mendeley busca el document a partir del títol a Google Scholar i tracta de completar la informació automàticament.

Si el document disposa d'DOI, ArXiv ID o PubMed PMID, ho afegirem a les metadades en el camp corresponent i tornarem a llançar la cerca prement "Search".

Evidentment, si de les formes anteriors no aconseguim les dades correctes o completes, sempre podem editar els detalls de forma manual.

Els canvis es desen automàticament.

Quan considerem que les dades són correctes i el registre està complet, premerem en el botó "Details are correct" (4). La referència s'eliminarà de la carpeta Needs Review.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons