Skip to Main Content

Mendeley

Des del Web Importer

Per afegir referències i documents des d'una publicació, pàgina web, base de dades, etc., en primer lloc premem la icona del Web Importer de la barra d'eines del navegador.

  • Iniciarem sessió amb el nostre compte de Mendeley.
  • Seleccionarem les referències que ens interessa importar de la llista de referències detectades pel Web Importer. Si volem que s'importi la pàgina web com a referència, deixarem marcada l'última opció de la llista a l'apartat web page.
  • Aquelles referències amb text complet subscrit o en accés obert apareixen indicades amb el marcador PDF. Si volem que els PDFs s'afegeixin automàticament, seleccionarem l'opció Add PDFs if available.
  • Si ho desitgem, podrem seleccionar la col·lecció o col·leccions (carpetes) o el grup en què s'importaran les referències. En cas de no fer-ho, podrem trobar-les a la carpeta Recently Added de la nostra biblioteca.
  • Premem Add to Mendeley i les referències es guardaran a la nostra biblioteca de Mendeley web.
  • Podrem veure-les en l'aplicació d'escriptori després de la primera sincronització que fem.
  • Comprovarem que les referències i, si escau, els PDFs s'han importat correctament i completarem les metadades.

Amb Mendeley Web Importer també podrem, en alguns casos, capturar un document en PDF que estiguem visualitzant al navegador juntament amb les seves metadades.

Cerquem en una de les Bases de Dades

Hi accedim i escrivim els termes de la cerca

Ens sortirà el llistat de les referències trobades amb els termes de cerca que li hem establert

 

Un cop seleccionada la referència que volem importar a la nostra biblioteca Mendeley, cliquem el botó del web Importer del navegador

Ens apereixerà a la part dreta del nostre monitor, una finestra amb accés a Mendeley on li podrem indicar a quina de les carpetes que tenim creades a la nostra biblioteca Mendeley, volem incloure aquesta nova referència

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons