Skip to Main Content

Mendeley

Migrar de Mendeley Desktop a Mendeley Reference Manager

 Si utilitzes Mendeley Desktop per gestionar la teva biblioteca, hauràs de prémer en el botó de sincronització  per assegurar-te que les teves dades estan completament sincronitzades amb el teu emmagatzematge en el núvol de Mendeley. Aquest procés pot trigar uns minuts, depèn de les referències que tinguem emmagatzemades. Després d'haver realitzat la sincronització, podrem tancar Mendeley Desktop.

 Si desinstal·lem Mendeley Desktop per complet, és convenient primer, desinstal·lar el plugin de Word Mendeley Cite-O-Matic del menú d'eines de Mendeley Desktop. No obstant això, no cal desinstal·lar per instal·lar i començar a utilitzar Mendeley Reference Manager i Cite.

 Si instal·lem Mendeley Reference Manager i iniciem sessió en el nostre compte, tots els arxius i col·leccions (carpetes), grups, dades i anotacions que ja teníem es transfereixen al Reference Manager automàticament a la primera sinconització.

Ara, cada vegada que actualitzem una referència o fem una anotació, aquesta es sincronitzarà automàticament al núvol (excepte si hem optat per treballar sense connexió).

A partir de Mendeley Cite v1.16.0 es poden convertir els documents que contenen cites inserides amb el connector de cites de Mendeley Desktop (Cite-o-Matic) perquè funcionin amb Mendeley Cite

Les referències de la teva biblioteca passaran de Mendeley Desktop a Reference Manager sense problemes. Mendeley Cite, funciona en Microsoft Word de manera diferent a l'eina Cite-O-Matic.

  • Si actualment tens treballs en curs amb cites inserides des Desktop amb l'eina Cite-O-Matic, és preferible seguir utilitzant aquestes aplicacions fins que aquest treball estigui acabat.
  • Per començar nous articles o treballs es recomana emprar Mendeley Reference Manager i el plugin Mendeley Cite en MS Word, independentment de l'eina Cite-O-Matic i Mendeley Desktop.
Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons