Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Jornades d'Acollida d'Estudiants de Nou Ingrés: On buscar informació?

On buscar informació?

  • Web del CRAI (recursos d’informació i serveis) 
  • Cercador


 

Cercador

Permet cercar simultàniament:

  • A tots els recursos d'informació de la URV i accedir directament als documents electrònics

Normativa d’accés i ús de la Biblioteca Digital, aprovada pel Consell de Govern (27 octubre de 2016)

Bibliografia bàsica

Podeu cercar, agafar en préstec i reservar en línia els llibres i altres tipus de documents recomanats pels professors com bibliografia de les assignatures.

 

I si no trobeu el que busqueu al catàleg...

Consulteu el catàleg de les universitats catalanes a través del Cercador i podeu demanar que us portin el document a la URV:

Accés als recursos d'informació del CRAI

Cercador

Eina de descoberta del CRAI URV que permet fer una cerca simultània a tots els recursos d'informació del CRAI des d'una única caixa de cerca: llibres, articles de revista, bases de dades, tesis, TFG, TFM, etc. Descobriu totes les seves funcionalitats a la Guia d'ús

Llibres electrònics

Introduïu el terme/s que us interessin al Cercador i filtreu al menú de l'esquerra per "Tipus de recurs: Llibre" i per "Disponibilitat: Disponible en línia".

Articles de revista en línia 

Introduïu el/s terme/s que us interessin al Cercador i filtreu al menú de l'esquerra per "Tipus de recurs: Article" i per "Disponibilitat: Disponible en línia". Vídeo tutorial

Revistes electròniques  

Introduïu el/s terme/s que us interessin al Cercador i filtreu al menú de l'esquerra per "Tipus de recurs: Revista" i per "Disponibilitat: Disponible en línia".

Bases de dades

Introduïu el/s terme/s que us interessin al Cercador i filtreu al menú de l'esquerra per "Tipus de recurs: Bases de dades". Vídeo tutorial

Vídeos

Introduïu el/s terme/s que us interessin al Cercador i filtreu al menú de l'esquerra per "Tipus de recurs: Vídeos"

 

Accés

Per accedir als recursos electrònics del CRAI us heu d’identificar al Cercador (amb les mateixes credencials que utilitzeu per accedir al correu URV, al Moodle o a la Intranet):

 

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons