Skip to main content

Reobertura del CRAI : Preguntes freqüents

Préstec de documents prèviament reservats

Com puc sol·licitar-ho?

Per demanar els llibres en préstec, hauràs de reservar-los prèviament des del Catàleg. En aquest vídeo t’expliquem com fer-ho Reservar un document

A l’hora de fer la reserva tingues en compte que hauràs de recollir els llibres al CRAI de campus on els hagis reservat.

Quan puc passar a recollir-los?

Rebràs un correu electrònic que et confirmarà que ja s’ha tramitat la teva reserva i t’indicarà l’horari i els dies d’obertura del CRAI on els has de recollir.

Recorda que NO es prestaran documents que no s’hagin reservat prèviament i que no es pot anar al CRAI sense haver rebut la confirmació per correu electrònic.

On m’hauré d’adreçar?

Al CRAI de campus on hagis efectuat la reserva, hi haurà habilitat un espai a l’entrada per garantir totes les mesures de seguretat. L’horari serà de 10 a 13h, però no tots els CRAI de campus obriran tots els dies. Consulta els horaris i dies d’obertura.

Quants exemplars puc tenir en préstec?

El nombre d’exemplars és l’habitual, pots consultar-ho al Reglament

Quins documents puc agafar en préstec?

Tots els llibres i materials audiovisuals (vídeos, DVD, CD,...) que tinguin actiu el botó “Reservar” al Catàleg de la URV.

Fins quan els podré tenir en préstec?

Per evitar desplaçaments, tots els préstecs s'han prorrogat fins al 15 de setembre de 2020.

Devolució de documents

Quins documents puc retornar?

Pots retornar els documents que havies agafat en préstec, dipositant-los a les caixes que haurem habilitat a l’entrada del CRAI. Aquests documents hauran d’estar 14 dies en quarantena, el retorn definitiu es produirà quan acabi aquest període.

Còpies de documents del CRAI

De quins documents es pot sol·licitar còpia?

Podràs sol·licitar còpies de capítols de llibre i articles de revista en paper que es trobin disponibles als CRAI, te les enviarem escanejades per correu electrònic. Per donar compliment a la legislació vigent, només es podrà escanejar el 10% d’un llibre o un article d’una revista, amb finalitats docents i de recerca.

Com ho puc sol·licitar?

Has d’utilitzar el formulari de Préstec Interbibliotecari. Si no havies utilitzat el servei anteriorment, la primera vegada t’hauràs de donar d’alta. Rebràs un correu electrònic amb la confirmació de l’alta i ja podràs utilitzar el formulari.

Aquest servei serà gratuït mentre duri l’alerta sanitària.

Serveis del CRAI a casa

Recorda que el CRAI continua donant-te suport també des de la distància. Consulta tots els serveis virtuals disponibles.

Serveis del CRAI a casa

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons