Skip to main content

Guia de recursos sobre la COVID-19

Vídeos i materials docents sobre la COVID-19

BMJ Learning

Cursos online sobre el coronavirus, sobretot diagnostic i tractament per a profesionals de l’àmbit de la medicina oferts per la British Medical Journal.

Accedeix-hi

Journal of Visualized Experiments (JoVE)

JoVE Science Education és una col·lecció de més de 1.000 vídeos per a l’ensenyament de tècniques bàsiques de laboratori, mitjançant senzilles i comprensibles demostracions. Abasten una àmplia gamma d’assignatures STEM com Biologia, Química, Ciències Ambientals, Psicologia, Medicina Clínica i Enginyeria. En aquest enllaç trobareu els vídeos específics editats relatius a la COVID-19.

Accedeix-hi

UNESCO Distance learning solutions

Llistat d’aplicacions educatives, plataformes i recursos aplicables a tots els nivells per ajudar a pares, mestres, escoles i administracions públiques a facilitar l’aprenentatge dels estudiants i proporcionar atenció e interacció social durant els períodes de tancament. La majoria son gratuïts i accessibles en múltiples idiomes.

Accedeix-hi

 The biomedical & life science collection Henry Stewart Talks (HSTalks) és un proveïdor líder en conferències audiovisuals, xerrades d’experts i estudis de cas en l’àmbit de la biomedicina i ciències de la salut.

Accedeix-hi

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons