Skip to Main Content

1. Guia de recursos d'Enginyeria Biomèdica

Bases de dades de l'àmbit temàtic

Biomed Central és una base de dades d’articles de revista a text complet, de Biologia i Medicina.

Accedeix-hi 

IEEE Xplore Digital Library és una base de dades de text complet amb les publicacions de l’IEEE i IET. Conté revistes, articles, normes i conferències des de 1988 sobre enginyeria elèctrica i electrònica i informàtica.

Accedeix-hi 

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

IOP Science dona accés al text complet de les més de 80 revistes publicades per l’Institute of Physics. I també a les col·leccions de monografies IOP Expanding Physics i IOP Concise Physics.

Accedeix-hi 

 

PubMed és un servei de la National Library of Medicine (localitzat al National Institutes of Health (NIH), que dóna accés a MEDLINE i a altres revistes sobre ciències de la vida, amb enllaços a altres bases de dades i a articles en text complet

Accedeix-hi 

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Reaxys té una àmplia cobertura d’informació científica en química orgànica, química inorgànica i organometàl·lica des de 1771. Inclou les bases de dades Beilstein, Gmelin i Patent chemistry database. Inclou Reaxys Medicinal Chemistry, que cobreix totes les àrees crítiques de la química mèdica i la recerca en fàrmacs.

Accedeix-hi

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV 

 

Bases de dades multidisciplinàries

SCOPUS és una base de dades multidisciplinar que recull referències bibliogràfiques, resums o el text complet de publicacions de reconegut prestigi a nivell internacional. Facilita les cites que rep un article, indicadors d’impacte, índex h, quartils, etc.

Accedeix-hi 

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

Web of Science és una base de dades multidisciplinar que recull referències bibliogràfiques, resums o text complet de publicacions de reconegut prestigi a nivell internacional. Proporciona eines d’anàlisi per valorar la qualitat de les publicacions: cites, índex h, etc. Inclou tres bases de dades per àrees: Science Citation Index, Social Science Citation Index i Arts & Humanities Citation Index.

Accedeix-hi 

Guia d'ús elaborada pel CRAI URV

 

 

JoVE és un productor i proveïdor mundial de vídeos científics que pretén donar suport a la investigació científica i l'educació (ensenyament i aprenentatge).

 

La plataforma consta de dos productes principals: 

   - JoVE Education (vídeos educatius per a la docència i l'aprenentatge).

   - JoVE Research (JoVE Journal). És la primera revista científica revisada per parells que combina demostracions de vídeos  d'alta qualitat amb protocols de text detallats. Està indexada a PubMed/MEDLINE, Web of Science, Chemical Abstracts, Scifinder i Scopus.

 

La URV ha subscrit el producte JoVE Education i durant l'any 2024 també tindrem accés a JoVE Research.

 

Com cercar bases de dades

  1. Introduïu a la caixa de cerca el nom de la base de dades que us interessi
  2. Limiteu els resultats pel menú de l’esquerra per Tipus de recurs: "Bases de dades"
  3. Cliqueu a l'enllaç Disponible en línia de la base de dades que us interessa

 

4. A la pantalla següent, cliqueu el botóper accedir al recurs (us portarà a la base de dades escollida, des d'on podreu començar a fer-hi cerques)

 

Vídeo tutorial: Accedir a bases de dades

1. Introduïu a la caixa de cerca del Cercador, la matèria sobre la qual vulgueu buscar bases de dades

2. Filtreu al menú de l'esquerra per Tipus de Recurs: "Bases de dades"

3. Cliqueu a l'enllaç Disponible en línia de la base de dades que us interessi

 

 4. A la pantalla següent, cliqueu el botó  a l'apartat Veure en línia, per a poder accedir al recurs (us portarà a la base de dades escollida, des d'on podreu començar a fer-hi cerques)

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons